Färga håret och Jobba!!
2009-04-07

Har precis kastat i färgen i håret och sk vänta på att den ska sköljas ur sedan blir det att duscha och göra sig i ordning för att gå till jobbet. Ska jobba mellan 10-15 idag eller vilket jag gör både tisdag torsdag varje vecka eftersom jag arbetstränar efter sjukskrivningen.

Jag har fått några frågor om varför jag varit sjukskriven. Jag har varit sjukskriven för att jag blev pistolhotat till livet sommaren 06. Skulle hjälpa en kompis som ville lämna sin pojkvänn men inte vågade själv då han varit väldigt våldsam tidigare. Och när jag då skulle hjälpa henne komma ifrån honom så slutade det i att jag stod med pistolen mot pannen för att jag vägrade gå där ifrån och lämna henne själv vilket han tyckte att jag skulle och inte hon.
Idag kan jag täna att de va väldigt korkat samtidigt som det kanske räddade mitt liv, inte vet jag men idag sitter han åtalad för det. Första straffen han fick satt han av men sen när han kom ut så va han på mitt då varande jobb på willy:s ingelsta inne och hotade mig igen. Vilket ledde till fängelsestarff igen.

Återkommer senare med bild på hur färgningen av håret blev :D

Ha det gött allt folk, och va rädda om er!!
Postat av: Michaela

okej, de va inte meningen att vara nyfiken.Fy så hemskt det måste ha varit, jag tänker på dig.

Hoppas du mår lite bättre nu kan tänka mig att du aldrig kommer att glömma eller må riktigt okej igen efter en sådan sak.Super snygg blogg föresten, har du gjort temat själv???/Michaela

2009-04-07 @ 07:50:58
URL: http://www.metrobloggen.se/maleahcim
Postat av: Becca

Starkt av dej vännen att tala om de här.Hoppas de går bra på jobbet.

Ja är ute hos mor nu o grejar lite men vi kanske kan höras i kväll?!

Pösss:-)

2009-04-07 @ 13:47:52
URL: http://beccalundin.blogg.se/
Postat av: sandra

sugen på en ny, somrig design?

kika in min nya designutlottning här: http://pavonadesign.blogg.se/blogg/2009/april/designutlottning-nr6.html/Sandra Marinoni

Pavona Design UF

2009-04-07 @ 14:13:19
URL: http://marinoni.blogg.se/
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara