Har varit på mormors begravning idag.
2009-06-26

Idag va mormors begravning, hade jätte ont i magen hela natten och det har fortsatt hela dagen. Det va jätte fint med alla blommor, på våran blomma som vi hade på kistan stod det Via evighetens brunnar står träden i blom. Vet inte vad jag ska skriva mer nu åter kommer med kort från begravningen senare! Saknar dig mormor!!


R.I.P Michael Jackson 1958-2009
2009-06-26

Michael Jackson va min största favorit under 90-talet, älskar fortfarnade vissa utav hans låtar. Jackson blev endast 50år, detta är en utav mina största favoriter som han gjort.Nya kläder från H&M
2009-06-25

Igår kom det lite av de nya kläderna som jag beställde från H&M, resten skulle komma i början eller mitten av juli. Även de kläder jag beställde till mig sambo kom igår. Men inte resten som va till mig *suck* Allt satt jätte bra förutom den turkosa tunikan jag köpte för den va alldeles förstor tyckte jag förutom runt bröstet. Kom även ett par svarta byxor som jag glömde fota.
Ha det gött & va rädda om er!!


Midsommar
2009-06-25

Midsommar va Mamma, Christer, Maria och mina här vi grillade åt och drack en massa gott. Sen senare på kvällen kom Tette, Maja, Conny & Becca hitt en lite stund. Va super trevligt. Sen när alla hade gott hem så följde jag med Tette upp och kollade på deras nya lgh och sedan följde hon med till oss och sov här då hennes sambo va hos sin syster och hon ville inte sova själv för att hon är mörkrädd.

Det blev en liten bild på tårtan med vaniljfyllning som jag gjorde till midsommar, blev inga flera kort då batteriet i kameran dog. Mamma och christer firade även 11år så jag gjorde om lite på tårtan och gjorde två ettor i marsépan med gula marsépan band och röda blommor, men när jag skulle ta kort på de va batteriet hel döttoch jag kom inte ihåg att ladda det innan vi smaskade upp tårtan.Ha det gött så hörs, Ta hand om er!!


Blir galen!!
2009-06-17

Har försökt lägga till en inlägg nu i över tre timmar men det har ej funkat, om jag har fattade det rätt så va det för att blogg.se uppdaterar något.

Igrå kom lite saker från cellbes som jag beställde förra veckan. Nu är det bara att vänta på paketet från H&M som det är klädder i :D

Dessa skor beställde jag från cellbes och det passade perfekt.
Även min sambo fick lite därifrån fast han fick klädder

Ursäkta den dåliga/suddiga bilden men blixten vara slog i väskan "skinnet" och i spännet så jag
va tvungen att ta bort blixten. Men men ni ser ju på ett ungifär hur den ser ut!!


Ha en fortsatt fin onsdag!!


Tävla om en Hello Kitty klocka.
2009-06-17Va med och tävla om en Hello Kitty klocka inne hos Cicci

Ha en fortsatt fin onsdag!!


Jag är livrädd att de jag vågar och vågat älska ska tas ifrån mig
2009-06-15

Vill vakna ur denna mardrömmen nu. Jag är livrädd att de jag vågar och vågat älska ska tas ifrån mig. Ryckas ifrån mig som ett plåster. Hur ska man kunna skydda sig ifrån något så hemskt?? Vilken försäkring ska jag teckna?? Jag saknar er så, era andetag, dofter. Jag vet att det inte finns någon gud, för hur kan man utsätta någon för något så hemskt som att tabort någon nån älskar bara så där, precis som att rycka bort ett plåster. Jag börjar gråta bara jag tänker på er, det gör så ont i mig att veta att ni inte finns i här ibland oss längre. Jag vaknar ofta med ansiktet randigt av tårar, bortom all sans och förnuft. Jag kommer aldrig att glömma er eller sluta saknar er så enormt mycket. Ni har en stor plats i mitt hjärta. Jag älskar er!

- Sara Ström 2009

Ni va älskade av många
VILA I FRID:
Morfar
Morris
Bebisen
Mormor


---> Jag Är En Riktig Gottegris <---
2009-06-15

Som den riktiga gottegrisen jag är så va jag ju tvungen att testa några NYHETER
jag inte testat ännu.

Geisha är ju ingen nyhet förutom att det nu finns på rulle så man slipper det där
jobbiga pappret runt varje godbit.

Men sen har vi ju Marabou Sommar "Limited Edition" med jorbgubbar
den är riktigt god.
Jag älskar lakrits så jag va även tvungen att testa Dextro Energy Liquorice men det blev en riktig besvikelse för den påminde inte om dexto över huvudtaget utan smakade som något mjöligt *usch* den va ingen höjdare som jag någonsin mer kommer köpa.

Har ni testat dessa?? Vad tyckte ni om de??