Myangels.se fyller 1år
2009-10-11

Myangels firar 1år, så hon vill fira det med att du kan
vinna ett ursnyggt och underbart halsband.
Vill passa på att säga ett stort grattis till dig och din blogg som fyller 1år :)
Här ser ni det ursnygga och underbara halsbandet.Oooh herregud...så min design ser ut
2009-10-11

Ooooh herregud så min design ser ut i explorer, jag själv har Firefox och där ser grafiken bra ut. Men så va jag inne en stund nu på kvällen med min sambos dator för jag hade stängt av min och han har explorer och min grafik så förskräcklig ut i den ju. *usch* men men jag tänker/orkar inte ändra på den för det utan ville ni ha samma webläsare som jag och de flesta har Firefox en varm rekommendation. Den mesta grafiken idag är även uppbygg efter Firefox.

Firefox finns att hämta grattis här!!Oktober Är En Rosa Månad.
2009-10-07

Oktober är en Rosa månad. Jag har i många år stödjat Rosa Bandet , och det tänker jag även göra i år. Alla kvinnor älskar ju sina bröst och vill ha den kvar oavsett stora som små, därför ar det extra viktigt att skänka/stödja Rosa Bandet för fortsatt forsking kring bröst cancer.

I år har även Ahlgrens Bilar - Rosa Rattar vilket jag va tvugen att köpa för att stödja rosa bandet och dessutom så älskar jag mest av allt de rosa bilarna ;) vart överlycklig över att de har en påse med bara rosa rattar ;) och lite komiskt är det ju också, Rosa Rattar *asg* Jag har även i år köpt rosa bandet, rosa bandet disk trasor etc.

 

Vad det och stödj rosa bandet du också, Hjälp till att hitta besegra Bröst Cancer!Ytterliggare En Sömnlös Natt, Gud Så Trött Jag Blir *asg*
2009-10-07Höll på att frysa ARSLET av mig *burr*
2009-10-02

Fy fan så himla kallt det va när jag klev utanför dörren och skulle röka, hade inte räknat med det så jag höll på att frysa arslet av mig medans jag skakade egenom min ciggaret *burr*

Så jag tittade på våran termometer när jag kom in som vissade 0grader *usch och burr* och då va den dessutom precis vid vårat fönster som va öppet så det va säket -2 ut skulle jag tro. Passade på att ta en bild på frosten som va på locket till min askop när jag va ute och rökte.


(klicka på bilden för att se den större)