Smörgåstårta!! *Mums*
2011-03-26

Idag kommer min och sambon familj för att fira oss, så jag höll på igår och fixade två smaskiga smörgåstårtor som min mage ser fram emot att få äta lite utav :P

Men de va inte dom första denna vecka då jag gjorde två stycken som älskligen ville ha med till jobbet igår och bjuda på när han fyllde vilket va mycket uppskattat.

Tyvärr har jag inget bild på de då jag glömde ta kort på de två jag gjorde som sambon fick med igår men jag försöka komma ihåg att ta kort på de två jag sa garnera nu.

Ha en underbar helg allihoppa.


Grattis min lilla sötis ängel!!
2011-03-25

Idag fyller min älskade sambo 28år!!..
Nu är de inte långt kvar tills 30 men det är väl lika bra att inte säga högt så han blir
depprimerad att han snart är gubbe :P


Oj oj oj säger jag bara!!..
2011-03-21

Det är ett helt år sen jag va här inne pga av massa privat saker och att jag glömt bort lösen till bloggen då jag och sambon köpte en ny data till mig. Och givetviss duktig som jag är så sparar jag ju lösen på datan och sedan inte skriver ner de. Jag har testat ALLA olika lösenord etc jag haft genom åren men jag kunde bara inte komma på det.
Jag har testat att skicka efter ett nytt lösen men inget har hänt, jag har även haft kontakt med dom men dom hänvisar bara till skicka efter ett nytt lösenord vilket nu efter 100g inte funkar fortfarande för jag får inget nytt till min mail. Men men idag så när jag satt och försökte komma på de slog de mig att ett av alla lösen jag har måste varit skrivet bakofram typ så jag testade att skriva åt andra hållet och så funkade de.

Fattade inte först att jag äntligen kom in på mig blogg :)

Så nu har jag skrivit ner mitt lösen och sparar inget på datan längre :)
Det lär blir flera inlägg nu än vad det varit de sista året *hihi*
Det är så mycket som hänt under året som varit men de uppdaterar jag er med vid ett senare tillfälle.
Nu ska jag dra, är bara så glad att jag äntligen kom in här igen :P

Ta hand om er alla!!..

Over and out!