Äntligen så gott som klara!!
2009-05-06

Äntligen är vi så gott som klara. Vi flyttade ju in i mitten av feb och allt har varit upp packat men eftersom vi hade beställt ny säng och skrivbord etc. så blev vi ju inte riktigt klara med allt eftersom det saknades sen dela saker. Det ända som saknas nu är en kattställning från golv till tak som ska stå i datarummet har jag märkt då mina små tjejor ligger där ofta oavsett om vi är där eller inte men det kan ju även bero på de nya datastolarna som de ligger i som är SUPER sköna att sitta i.

Mamsen och jag va på IKEA för att tag sedan och då köpte jag bland annat DVD ställ för 30kr. Jag tänkte först sätta dom i datarummet där man inte skulle se dom så väl men när jag såg hur bra det blev när mamma satte upp sina så fick det bli i vardagsrummet på den lilla vägen ovanför tvn.

Före och efter bilder på hur tom och tråkig vägen va innan.För en människa som har väldigt mycket DVD filmer så är det en rekommendation att köpa dessa. De här filmerna är långt ifrån alla dvd filmer vi har, typ hälften. Med de rymde mer än tv-bänken vi hade innan som va ganska stor, super bra tyckte jag att det blev.Kikade in på Designadinblogg och han visade hur man lägger till en bild i kommentarsrutan, så jag fixade till det lite snabbt. Super bra blogg det där för en som inte kunde något om grafik innan.

Nu måste jag slänga mig i en dusch så jag vaknar till lite *trötter* Ska ju in till staden idag (nkpg) och träffa psykologen då det va över 2 månaders sedan jag va där och det känns verkligen som om jag behöver prata av mig en hel del.


.-*Ha en fortsatt trevlig onsdag*-.
Postat av: Becca

hej min vän

jag köpte den på grizzly för fyrahundratretionio (jä_la data)

Puss

2009-05-06 @ 09:05:51
URL: http://beccalundin.blogg.se/
Postat av: Scrappeli

Sv: Tack så mycket.Riktigt snyggt du gjort det här inne, det är massor som förändrats sen jag va här sist. Skit snygg header också.Ska nog ta mig en titt på den sida jag med!!Kram

2009-05-06 @ 10:36:53
URL: http://scrappeliscrap.blogg.se/
Postat av: marie

Tack detsamma :) Vad fint det blev med hyllorna!!!

2009-05-06 @ 10:55:55
URL: http://missmarissa.blogg.se/
Postat av: Evendim

Hej Sara! Bra att du kikade in igen för jag hittade inte din länk! =)

Smart förvaring för alla filmer! Har ni köpt hus?Ha en fin dag! Kramkram

2009-05-06 @ 12:04:09
URL: http://evendim.se
Postat av: Sara

Fin idé :D

Och snygga hyllor :D

ha en bra dag!

2009-05-06 @ 12:32:07
URL: http://saralindfors.blogg.se/
Postat av: Anonym

jaa mums mums var det:P

2009-05-06 @ 13:30:35
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Micke

Blev fint det där!

Jag har EN DVD-skiva.. och ingen DVD-spelare som fungerar (utom de 3 datorerna) :)Jag låg bara på den bänken/soffan några minuter och syrran råkade komma just då! Klart hon skulle fota mig..

2009-05-06 @ 19:58:25
URL: http://kludd.se/
Postat av: Elenor

Smart förvaring, något min syster skulle behöva och jag med, om det fanns utrymme för dem. =)

Hoppas allt är bra!

Kramar

2009-05-07 @ 00:49:41
URL: http://www.metrobloggen.se/paltbarn
Postat av: Gitsie

Vilka praktiska hyllor, sådana borde jag kika närmare på.

2009-05-07 @ 07:48:33
URL: http://gitsie78.blogg.se/
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara