Har nu tagit mig i kragen och fixat lite här hemma...IGEN
2009-05-16

Har nu tagit mig i kragen och fixat lite små detaljer här hemma, som att måla listerna i badrummet som såg förj*vliga ut ser ut sagt men så glömde jag ju ta en före bil men men.. färgen va inte vit längre utan nikotingul från en tidigare hyregäst och färgen hade börjat flagna bort på flera ställen ja det helt enkelt såg inte klokt ut.
Man ser på dörren hur gul isterna va inna *usch* ska fråga om de inte kan laka om den dörren, får återkomman med de.

Har även köpt ett vad jag tycker skit snygg badrummet set då det är svart& vit i vad rummet, passar skit bra där.
Det är visserliggen ett tag sen men tänkt vissa det nu.
 

Listerna hade inte tokat ännu när jag tog kortet så där blixten slog är det inte knöligt och dant utan det blev så när jag tog kortet, fick slippa alla listerna inna jag kunde börja måla. Tycker det blev en rejäl skillnad med tanke på att listerna såg lika gula ut som dörren innan.


Nu ska jag fixa lite mer desgin va det tänkt sen måste jag väcka sambon om en timma som ska till stockholm i morgon på någon grävmaskins mässa, för dom skulle köpa en ny grävmaskin och lasmaskin till jobbet.
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara