Design design och åter design!!
2009-05-16


Jag vill bara säga till alla som terroriserar mig just nu att jag har massor att göra och massa desgner till massa folk där av anledningen till att jag kanske inte hunnit svarat på din kommentar.
Och sedan så får man donera 150kr per design då det tar flera timmar att både bygga temmat, grafiken och sedan koda om stilmallen och alla kodmallar. Bara för att man kan det någorlunda betyder inte det att det är skit enkelt varje gång.

Det låter nog vädligt irriterat detta inlägg vilket de inte är men jag vill att ni ska ha ett hum om även fast att ni säkerligen inte förstår ändå om ni aldrig hållt på med grafik hur svårt och tidskrävande det är.

Det går alltid att slänga iväg en kommentar och fråga men svarar jag inte på ett tag så vet ni varför, jag håller på att drukna i design.

Ha det bäst allihoppa!!!

Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara