Usch så hemskt...
2009-11-09

Postat av: NINNIE

Hejsan!! :) Jag håller på och kikar på min design på bloggen. Och tror att jag blir galen snart... Är ute efter något liknande som du har.. alltså att bloggen hamnar mitt i och att bakgrunden är stilla.... Menyn sitter fel just nu på min och det är massor som bara ligger där och irriterar.... kan du hjälpa mig?! Ska jag återställa min stilmall och börja om?! Vågar jag det? Hur kommer det se ut då?? Kram! (Du verkar kunna lite om de här så det är därför jag frågar pang på) :)

2009-12-10 @ 22:36:17
URL: http://ninniesodergren.blogg.se/
Postat av: julia

Jättefin blogg :D kram

2010-01-01 @ 17:41:48
URL: http://juleas.blogg.se/
Postat av: linda

Hej :) Du ser ut att ha koll på blogg designener. Vet du hur man gör ett helt eget arkiv till olika kategorier i menyn. Ex Foto, Kläder osv och att det då är länkar under som går till dessa?

2010-01-02 @ 16:35:59
URL: http://fettstarkt.blogg.se/
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara