Dagens Mat
2011-05-19

Dagens mat blev Falukorv & Potatis med en härlig svampstuvning med ärtor,paprika och majs.
Första gången jag gjorde denna maträtt och blev riktigt nöjde med hur de smakade.
I vanliga fall är jag VERKLIGEN kräsen när de kommer till mat. Det är inte många maträtter jag äter och äter sällan andras mat "väldigt oförskämt kanske" men hellre att jag säger att jag nyss ätit eller att jag inte är hungrig än spyr upp maten då jag som sagt är as kräsen och inte äter något kött knappt och absolut inte korv. Men idag blev de ett undantag då jag försökte tänka på annat än vad som egentligen är i korv och hur korv görs vilket jag sällan misslyckas med och går och spottar ut de pga av att de bara växer i munnen annars och resten annars kommer upp. Fast det är jag som gjort maten, så de är inte bara andras mat jag inte alltid äter :D Sambon blev super nöjd med maten och tyckte den va: Hans egna ord "Mmm gud detta var nog bland de godaste du gjort och då älskar jag alltid all din mat" så det blev inte sista gången jag gjorde denna maträtt eftersom den gick hem bra.


(Ursäkta de inte så fina upplägget med hade inte tid och va för hungrig för de)

Nu vill inte ögonen vara med mer kanppt känns de som så nu ska jag slå huvudet mot huvudkudden :)
Ha de gött!!
Postat av: Maria

Tack för kommentaren hos mig :)

Det ser verkligen gott ut, kan man möjligtvis få receptet?

2011-05-22 @ 08:17:02
URL: http://mariasmix.se/
Postat av: Becca

Kom inbjudan bort på vägen lr?:-P Gud så gott de ser ut då!!!!

2011-05-25 @ 16:44:17
URL: http://beccalundin.blogg.se/
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara