Inspiritation . . . .?
2011-05-18

Det är evigheter sen jag scrappade både pga av att jag tappade inspiritationen helt och lte brist på plats då jag älskar att ha STOR plats när jag scrappar. Hoppas inspiritationen ska komma tillbaka lite nu när jag snart ska bli mamma och har något att scrappa om/åt. Har inte ens lagt ut något ifrån den tiden jag scrappade mycket på denna blogg än eller ja jag kommer ha en scrapp blogg med som redan är färdig sen länge tillbaka nu är de bara inspiritationen som saknas.

Kan inte förstå hur snabbt tiden bara springer iväg nu är det bara 37dagar kvar till bebisen är beräknad att komma till världen så jag och min sambo kan få pussa och krama på henne/honom.

Hoppas ni har en underbar kväll/natt.


Postat av: Gurkiss

Det ska bli spännande att få se vad det gömmer sig för en krabat där inne :)Kram från syrran

2011-05-19 @ 14:57:19
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara