..::Fixat naglarna::..
2009-06-12

Igår va jag hos natta, en bättre vän kan man nog inte önska sig hon är så himla gullig. Hon är en rikigt vän som verkligen bryr sig och alltid finns där när man har det svårt, jobbigt, känner sorg ja allt helt enkelt. Säger nog inte de alltför ofta tyvärr gumman men du är den bästa vän jag någonsin kunnat önska mig.

Sen efter jag hade varit där blev det som sagt en sväng till veterinären för att köpa bantningsfoder och boka en tid åt tjejen. Efter de så blev det hemåt och jag bara kände att jag va tvungen att sysselsätta mig med något för att slippa tänka på allt jobbigt just nu så det fick bli att fixa naglarna på mig själv. Blev väldigt nöjd med dom!!





I morse åkte vi med lilla tjejen till veterinären och hon va så himla duktigt hon varken skrek i bilen eller protesterade och försökte bita veterinären som hon gjorde sist. Så nu är det bara att håla tummarna för att maskarna äntligen försvinner. Men jag måste säga det höll på att ramla baklänges när vi ställde henne på vågen 9,65kg fast de va med buren och ag trodde inte den vägde mer än något kilo men så när min älskling gick och ställde buren på vågen så vissade det sig att den vägde 2,30kg så då hade hon ju gått ner 35g sen hon va där sist.

Måste gå nu ska fixa lite mat till magen nu!!

Ha en fortsatt trevlig fredag, och va rädda om er!!





Postat av: Lucia

sv: hemskt att människor kan ens få för sig att göra något så hemskt :( personerna måste vart sjuka som kan ta död på någon så :(





snygga :D riktigt snygga :D

2009-06-15 @ 00:15:57
URL: http://justoneday.devote.se
Postat av: sanna

fina :)

2009-06-17 @ 14:48:54
URL: http://sannaekspoong.blogg.se/
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:



Kom ihåg mig?

Follow Sara