Exakt 2 månader kvar!!
2011-04-24

Idag är de exakt 2 månader kvar tills bebisen är beräknad att komma till världen.
Ser fram emot den dagen något enormt och den kommer med storm steg.
I helgen nu ska jag och min älskling montera ihop spjällsängen, bokhyllan byrån mm. som vi va och köpte förr förra helgen på IKEA.
Ska bli roligt att få upp alltihoppa så man kan börja göra fint i barnrummet men den övriga inredningen som tavlor osv. Vi va även och beställde en barnvagn på babyland innan vi åkte till IKEA.
Det blev en EmmaLjunga City Cross vilket är sitt delen men sen kunde man beställa City Korg som är liggdelen till den. Först hade vi tänkt oss en svart men så när vi va där inne så fick jag syn på en som va så himla snygg och min mamma frågade min och sambon tyckte ni inte den va finare och jag trodde den skulle vara as mycket dyrare eller längre beställning tid på så min mamma frågade honom vi pratade med och den skillde sig inget i pris de va bara de med läder på som va dyrare.
Så vi valde färgen Silver stitch som ni ser på bilden men tyvärr visar inte bilden hur snygg den är i verkligheten, men jag tänkt att jag ska försöka få ett annat kort på den sen när den kommer vilket är i mitten på maj. Förutom alla tillbehör som va till den så beställde vi även en fotsack.


City Cross                City Korg               Fotsack

(bilderna är lånade från emmaljunga.com/se)

Anledningen till att vi valde att ta en sitt vagn och sedan beställa liggdelen till va att de liggvagnar som fanns hade luft hjul vilket jag verkligen är emot, då jag vill slippa att hålla på och pumpa dom eller om man skulle få punktering när man är ute och går osv. NEJ TACK säger jag bara vill ha ordentliga fast hjul inga luft hjul för min del.

Ne nu ska jag se om jag får liv i gubben min så han är vaken tills min Mamma och min syster med familj kommer, då vi tänkte grilla lite idag i detta härliga väder.


Ha de gött allihoppa!


Glad Påsk
2011-04-22

GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!!

Kronfågeln och orrefors har gått ihop för att konkurera ut kinderäggen.
Spara bitarna du hittar i kyckligen så har du snart en fin vas.
Glad Påsk!!


Fotografen vägrar att ta ett kort av mig naken i ett påskägg med fjädrar i röven och gult nagellack, så det blir inget kort här i från i år . . . . Men Glad Påsk i alla fall
!!


Jag vill önska alla mina vänner, familjen, de jag supir under bordetoch även de som supit mig under bordet, min svärmor, mina arbetskamrater, mina förre detta arbetskamrater, mina party pinglor, mina ex, mina svarttaxi chafförer, ja helt enkelt alla jag känner och inte känner en riktigt GLAD PÅSK!!


Bästa sättet att uppnå inre frid är att göra klart alla saker du har påbörjat så jag bestämde mig för att se mig omkring här hemma om det var något som inte var klart så nu har jag tagit resten på rödvinsflaskan, Baileys´n, de sista 14 ölen i backen, resten av stesolid burken, valiumkartan, en chokladkarting och de sista 8 lyckopillren. Du ANAR INTE hur BRA jag mår!! Snacka om inre frid! Men jag förstår inte varför polisen vill ha ner mig från taket nu? Så med polisen hängande i takrännan på väg upp, tar jag tillfället i akt och önskar dig och de jag håller kära en riktigt GLAD PÅSK!!


Hej! När åker du idag?? Själv drar jag vid fyra tiden.. Det mesta är klart, har badat katteni neon, sattlysdioder i hucklet, fixar just nu hjullagren på kvasten, blir raketbränsle i år.. Om vi ändå inte syns så önskar jag dig o de dina en riktigt GLAD PÅSK!


Hoppas ni får en riktigt trevlig påsk helg allesammans!!Kan inte hålla mig längre . . .
2011-04-14

Som många av er vet har jag varit borta ifrån bloggen i över ett år pga av mitt hemska minne som glömde bort lösenordet :) Och mycket har hänt under året som gått och jag måste bara skvallra för er nu.

Jag ska bli Mamma!!..


(7:e månaden)

Det är beräknat till den 24juni så nu är de inte långt tid kvar alls (71dar), både jag och sambon ser fram emot de super mycket. Så nu i helgen bär de av till IKEA för att titta på spjällsäng etc. och så ska vi titta på barnvagn, bilbarnstol osv. Önskar de va den 24juni NU och att den kommer då så den inte klamrar sig kvar längre än beräknat vilket är mycket troligt :)

Nu måste jag gå ut till förrådet och hämta in gamla bord och stolar som en kommer och hämtar sen i eftermiddag.

Ta hand om er alla!!
Hej så länge


Grattis till mig själv!!
2011-04-05

Jaha idag blev man ytterligare ett år äldre, hela 24år!!
Det är helt otroligt va tiden går snabbt ibland.