Pysslat ihop en namnskylt
2011-08-09

Gudars säger jag bara va länge sen de va jag scrappade eller pysslade lite. Har inte hålt på på över 2år snart. Har varken haft lust, inspirtion eller plats för de heller. Men nu när min älskade lilla dotter är här så finns de en hel del som jag fått inspiritation till men sen ska man har orken och tid till de. Men nu har jag fixat en namnskylt som ska sitta på hennes dörr till rummet i varje fall, sen ska bara alla dopkort göras klara men gud så tråkigt jag tycker de är när man inte rikigt har plats för de. Förut hade jag ju ett scrpprum men sen vi flyttade till denna lgh så finns de inte plats för de. Skulle vilja att vi hade haft råd att köpa hus nu men de kommer ju förhoppningviss snart så jag får stå ut tills dess eller om vi hinner flytta till en fyra innan men de tror jag inte för de med uteplats är de brist på tyvärr.

Så här blev hennes namnskylt:


Tycker inte krakeleringen syns så bra på första kortet så jag
en lite "bättre" bild på de så ni ser lite lättare.
Postat av: Gurkiss

Skylten är verkligen jätte fin :)Jo visst behöver man allt en plats att sitta på när man scrappar...Massa kramar från syrran

2011-08-09 @ 19:05:28
URL: http://gurkiss.com/scrapbooking
Postat av: Ellis

Hej!

Vilken fin skylt du har gjort till hennes rum! =) Kul att du har fått tillbaka lite pysselinspiration!

Kram Elenor

2011-08-09 @ 21:16:35
URL: http://ellispysselochdittadatt.blogspot.com
Postat av: Becca

nae ja vet ja kände samma sak när folk sa att de kommer gå fort, ja är väl inte dum lixom men de går inte fort DE GÅR SVIN SNABBT! Bvc kommer fler gånger nu dröjer de dock ett tag innan vi kan för vi ska ju börja dagis!!Ringer dej sen....kjam

2011-08-10 @ 10:14:11
Postat av: Erica

Grattis till ditt underverk.. jätte fin dörrskylt.. kram

2011-09-06 @ 23:13:48
URL: http://surpricebox.com
Läs detta innan du kommenterar:

- Jag svarar på alla kommentarer så fort jag ser dem. OM det inte är något stöttade eller elakt för då raderas kommentaren DIREKT och Ip-adressen spärras! Det gäller även alla som gör reklam etc.

- Gillar du min blogg, lägg gärna till mig på bloglovin! Klicka på bloglovin ikonen i menyn eller ikonen här under. Jag älskar att få massa kommentarer, så glömt inte lämna ett fotspår och det bara är så att du ramlade förbi så jag kan kika tillbaka till din sida!!

- Ha en fortsatt fin dag!

Namn:


E-mail: (Visas ej)

Blogg/Hemside adress:Kom ihåg mig?

Follow Sara